کارگاه راه‌اندازی و استفاده از پلتفرم هوش مصنوعی چت جی پی تی (ChatGPT): توسعه آموزش و پژوهش و کسب‌وکار برگزار شد

به گزارش روابط‌عمومی مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان، کارگاه راه‌اندازی و استفاده از پلتفرم هوش مصنوعی چت جی پی تی (ChatGPT): توسعه آموزش و پژوهش و کسب‌وکار برگزار شد. این کارگاه روز دوشنبه ۱۸ اردیبهشت‌ماه در سالن جلسات مرکز رشد برگزار شد.

در این جلسه دکتر امید جمشیدی مدرس کارگاه، توضیحاتی در خصوص نحوه استفاده از چت جی پی تی در ایران (از صفر تا صد) و کاربرد چت جی پی تی برای توسعه آموزش و پژوهش و کسب‌وکار ارائه داد.

ایشان ابراز داشتند: چت جی پی تی یکی از فناوری‌های متن ‌باز هوش مصنوعی است که قابلیت برقراری ارتباط با کاربران را دارد و با استفاده از الگوریتم‌های پیشرفته، به کاربران پاسخ می‌دهد.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه ضمن اشاره به اینکه در ایران نیز چت جی پی تی به‌صورت گسترده‌ای استفاده می‌شود و بسیاری از سایت‌ها و شرکت‌ها این فناوری را برای برقراری ارتباط با مشتریان خود به کار می‌برند عنوان داشت: استفاده از چت جی پی تی در آموزش، پژوهش و کسب‌وکار نیز بسیار مفید است. همچنین، در پژوهش، این فناوری می‌تواند به‌عنوان یک روش برای جمع‌آوری داده‌ها و بررسی نقاط ضعف و قوت محصولات شرکت‌ها به کار گرفته شود.

در پایان دکتر جمشیدی گفت: در کسب‌وکار نیز، استفاده از چت جی پی تی می‌تواند به‌عنوان یک ابزار برای ارتباط با مشتریان و رفع سؤالات و مشکلات آن‌ها مورد استفاده قرار گیرد. همچنین، این فناوری می‌تواند به‌عنوان یک راهکار جهت بهبود تجربه کاربری و افزایش رضایت مشتریان نیز مورد استفاده قرار بگیرد.

شایان‌ذکر است که این کارگاه آموزشی به همت مرکز رشد دانشگاه برای آشنایی شرکت‌های مستقر و دانشجویان با پلتفرم هوش مصنوعی چت جی پی تی برگزار شد.