وبینار کسبوکارهایی برای آینده: ظرفیتهای واقعیت افزوده و واقعیت مجازی در توسعه کشاورزی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی مرکز رشد، وبینار کسبوکارهایی برای آینده: ظرفیتهای واقعیت افزوده و واقعیت مجازی در توسعه کشاورزی برگزار شد. این کارگاه مجازی روز دوشنبه 8 اسفندماه از 9.30 تا 11.30 توسط گروه ترویج و آموزش کشاورزی و با مشارکت مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان برگزار شد.
مدرس این وبینار دکتر ناصر زمانی مدیرعامل و بنیانگذار استارتاپ CreativityTek استرالیا بود.
دکتر زمانی در خصوص معرفی فناوریهای جدید، واقعیت مجازی (virtual reality) و واقعیت افزوده (Augmented reality) بیان کردند که این فناوریها امروزه به شدت در حال رشد و گسترش بوده و سخت افزارها و نرم افزارهای مربوطه درحال توسعه می باشند.
ایشان به کاربردهای وسیع VR و AR اشاره نموده و مثالهایی از استفاده این فناوری ها در بخش های مختلف کشاورزی خصوصاً آموزش ارائه نمودند.
زمانی کاربرد این فناوری ها را منجر به دسترسی بهتر به اطلاعات و اشاعه آن، فرایند بهتر یادگیری و جذاب سازی محتواها اشاره نمود.
ایشان در ادامه افزودند: امروزه بسیاری از دانشگاهها در حال راه اندازی واحد تحقیقات AR و VR می باشند و در برخی از سازمانها تهیه سند کاربرد این فناوری ها متداول شده است.
وی همچنین در خصوص کاربرد این فناوری ها در آموزش و ترویج کشاورزی اطلاعاتی را ارائه و اثربخشی آن را مناسب اررزیابی نمودند.
دکتر زمانی آینده فناوری های واقعیت افزوده را گسترده ارزیابی کرده و کاربردهای آن را برشمردند.
ایشان همچنین در پایان در خصوص تفاوت های ایران و سایر کشورها در خصوص راه اندازی کسب و کارهایی در این حوزه ها اشاره کرده و مقتضیات این نوع کسب و کارها را بین المللی بودن آن برشمرد.
در این کارگاه مجازی دکتر جمشیدی عضو هیأت علمی گروه ترویج و آموزش کشاورزی به عنوان دبیرکارگاه توضیحات تکمیلی را ارائه کرده و ضمن تشکر از دکتر زمانی بابت تدریس و بیان تجربیات خود اشاره نمودند که فناوری ها واقعیت افزوده و مجازی ظرفیت بسیار بی بدیلی برای راه اندازی کسب و کارهای نوآورانه خصوصاً برای دانشجویان رشته ترویج و آموزش کشاورزی دارد.
شایان ذکر است که این کارگاه آموزشی به همت گروه ترویج و آموزش کشاورزی و با مشارکت مرکز رشد دانشگاه و مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار شد. علاقمندان جهت دریافت فیلم کارگاه به سایت مرکز رشد مراجعه کنند.