کارگاه کارآفرینی در حوزه محیط‌زیست و منابع طبیعی برگزار شد

به گزارش روابط‌عمومی مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان، مرکز رشد با همکاری شرکت کیمیاگران پسماند سرزمین پارس و دانشکده منابع طبیعی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، کارگاه کارآفرینی در حوزه محیط‌زیست و منابع طبیعی را در تاریخ ۴ دی‌ماه ۱۴۰۲ در سالن اجتماعات دانشکده منابع طبیعی برگزار کرد.

در ابتدای این جلسه، دکتر حسن اکبری، رئیس دانشکده منابع طبیعی، درباره اهمیت کارآفرینی و راه‌اندازی کسب‌وکار برای دانشجویان، به نکاتی اشاره کردند.

ایشان تأکید کرد که حوزه محیط‌زیست و منابع طبیعی یکی از حوزه‌های بسیار حیاتی و حساس در جامعه است که نیازمند نگرشی کارآفرینانه و نوآورانه می‌باشد.

ایشان اظهار داشت که این حوزه فرصت‌های فراوانی برای ایجاد کسب‌وکارهای پایدار و مؤثر در حفاظت از محیط‌زیست و بهره‌وری از منابع طبیعی ارائه می‌دهد.

رئیس دانشکده منابع طبیعی بیان کرد که دانشجویان به‌عنوان نخبگان آینده جامعه مسئولیت بالایی در حفظ محیط‌زیست دارند و می‌توانند با استفاده از دانش و تخصص خود، پروژه‌ها و کسب‌وکارهای مرتبط با محیط‌زیست راه بیندازند. وی همچنین به اهمیت همکاری بین دانشگاه و صنعت در ترویج کارآفرینی و پشتیبانی از این زمینه اشاره کرد و افزود که این کارگاه کارآفرینی فرصتی است برای دانشجویان برای آشنایی با مسائل محیط‌زیست و ایجاد راهکارهای نوآورانه در این زمینه.

در ادامه مهندس عارف آهنگر مدیرعامل شرکت کیمیاگران پسماند سرزمین پارس، به‌عنوان مدرس کارگاه، به چگونگی ارتباط محیط‌زیست و منابع طبیعی و راه‌اندازی کسب‌وکارهای موردعلاقه‌شان پرداخت.

کارآفرین و برنده جایزه ملی محیط‌زیست تأکید کرد که کارآفرینان سبز باید به چالش‌ها و مسائل محیط‌زیستی آگاهی داشته باشند تا بتوانند راهکارهای نوآورانه ارائه دهند. این ویژگی به کارآفرینان کمک می‌کند تا به دنبال راهکارهای خلاقانه و پایدار در حل مسائل محیط‌زیستی باشند.

ایشان ادامه داد: کارآفرینان سبز باید تعهد داشته باشند که کسب‌وکارهایشان تأثیر مثبت و پایداری بر محیط‌زیست داشته باشند و برقراری ارتباط با افراد و سازمان‌های دیگر در زمینه محیط‌زیست و تشویق به همکاری با دیگران برای رسیدن به هدف مشترک اهمیت دارد. همچنین کارآفرینان سبز باید به مزیت‌های اقتصادی مرتبط با کسب‌وکارهای محیط‌زیستی توجه داشته باشند تا بتوانند بازارهای متنوعی را در نظر بگیرند.

آهنگر در پایان به دانشجویان نکاتی را برای طراحی مسیر شغلی خود و دیگران معرفی کرد. او تأکید کرد که برنامه‌ریزی دقیق، آگاهی از فرصت‌های موجود و ارتباط با صنعت و بازار کلیدی برای موفقیت در حوزه محیط‌زیست و کارآفرینی است و به دانشجویان توصیه کرد که با مطالعه و بررسی نمونه‌های موفق کسب‌وکارهای محیط زیستی، ایده‌های خود را شکل دهند و از تجارب دیگران به‌عنوان یک منبع الهام برای راه‌اندازی کسب‌وکار خود استفاده کنند.