ایده محوری «انبارهای هوشمند میوه» در شورای جذب و پذیرش مرکز رشد برای ورود به دوره پیشرشد تصویب شد
به گزارش روابطعمومی مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان، در دویست و بیست و دومین جلسه شورای جذب و پذیرش مرکز رشد که در روز دوشنبه، ۳ آذرماه سال جاری برگزار شد، ایده محوری «انبارهای هوشمند میوه» به مدیریت دکتر امینه زارع تبار برای ورود به دوره پیشرشد تصویب گردید.
مهندس امین انتظاری، از اعضای تیم اجرایی این طرح، در جلسه به توضیح جزئیات این ایده پرداخت. او اظهار داشت که این ایده برای مدیریت هوشمند انبارهای میوه طراحی شده است.
وی افزود: مشکلاتی مانند درصد تلفات بالا و کاهش کیفیت میوه در نگهداری سنتی (که ناشی از نبود دانش فنی و عدم توانمندی باغداران است)، مصرف انرژی بالا در بخش انبارداری سردخانه، عدم وجود سرمایهگذاری در فرایندهای پس از برداشت و ظرفیت ناکافی سردخانهای برای ذخیرهسازی، موجب افزایش میزان ضایعات و نوسانات شدید در عرضه و تقاضای میوه شده است. افزون بر این، این مشکلات باعث عدم رضایت باغداران میگردد.
انتظاری همچنین تأکید کرد که هدف از انبارداری میوه، نگهداری بهمنظور حفظ کیفیت و بازارپسندی و ایجاد یک جریان یکنواخت برای عرضه میوه به بازار در طول سال است؛ بنابراین، استفاده از روشهای فنی و هوشمند در نگهداری میوه امری اجتنابناپذیر است.
وی در پایان گفت: باتوجهبه اهمیت تازهخوری میوه در کشور و دنیا و نیاز مبرم به فناوریهای روز در بخش پس از برداشت میوه، انبارهای هوشمند نگهداری با استقبال فعالین صنعت میوه مواجه خواهد شد.
گفتنی است، این ایده محوری توسط دکتر حسین صادقی، دکتر رضا طباطبایی کلور، دکتر علی متولی، دکتر امید جمشیدی و دکتر همایون اسدی مورد بررسی و داوری قرار گرفت و با کسب آرا موافق داوران، برای جذب و استقرار در مرکز رشد دانشگاه تصویب شد. این ایده محوری برای تصویب نهایی به شورای مرکز رشد ارجاع شده است.