بازدید از وضعیت چهار واحد فناور و هسته مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان انجام شد

به گزارش روابط‌عمومی مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان، در تاریخ ۱۹ خردادماه، طی بازدید معاون مرکز، دکتر یاسر یعقوبیان، بازدیدی از وضعیت چهار واحد فناور و هسته مستقر در این مرکز صورت گرفت. این بازدید با هدف ارزیابی پیشرفت‌ها، شناسایی نیازها و برنامه‌ریزی جهت حمایت‌های لازم در مسیر توسعه فناوری و اشتغال‌زایی برگزار شد.

در ابتدای این برنامه، دکتر یعقوبیان با مهندس حسین رنجبر مجاوری، مدیر هسته فناور، دیدار و گفت‌وگو کرد. هسته فناور در حال حاضر در مرحله اجرای یکی از پروژه‌های خود، طرح تولید و تجاری‌سازی چراغ‌های پویاگرد (لایت ترک)، قرار دارد که نقش بسزایی در ارتقاء فناوری‌های نوین روشنایی خودرو ایفا می‌کند و می‌تواند در بهبود فرایندهای روشنایی خودروهای سواری مؤثر باشد.

سپس، ایشان از شرکت تولیدی کشاورزی و بازرگانی پاجی گستر شمال بازدید به عمل آوردند. در این بخش، با مهندس محمود قربانی پاجی، مدیرعامل شرکت، گفتگو شد و روند توسعه، توانمندی‌ها و قابلیت‌های این شرکت، به‌ویژه در تولید بسترهای کشت از الیاف پوست درخت برای کاربردهای باغبانی و زراعت بررسی گردید. این شرکت با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، می‌تواند موجب بهبود بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها در کشاورزی و زراعت شده و نقش مهمی در توسعه پایدار این حوزه‌ها ایفا کند.

بازدید سوم مربوط به باشگاه ورزشی نوج مازندران، با مدیریت مهندس عارف آهنگر دارابی، بود. در این دیدار، روند توسعه فعالیت‌های این باشگاه که در حوزه تجربه‌های طبیعت و کشاورزی برای کودکان و نوجوانان فعالیت دارد، موردبررسی قرار گرفت. این واحد فناور، باتکیه‌بر نوآوری در آموزش‌های تجربی، به ارتقاء سلامت و تعلیم مهارت‌های عملی در نسل کودکان و نوجوانان کمک می‌کند و توانایی ایجاد فرصت‌های تازه در حوزه آموزش و سرگرمی‌های سالم را دارد.

در نهایت، بازدید از شرکت آرتا نوین ابزار مهراد، به مدیرعاملی سعید خداترس، انجام شد. این شرکت فناور، در حال طراحی و تولید ماشین‌های CNC و سیستم‌های اتوماسیون صنعتی است. هدف اصلی این واحد، ارائه راهکارهای نوآورانه در حوزه اتوماسیون و تولید تجهیزات صنعتی است که می‌تواند در بهبود فرایندهای تولید و کاهش هزینه‌های صنعتی تأثیرگذار باشد.

شایان‌ذکر است، این بازدیدها در راستای حمایت از نوآوری‌ها و توسعه کسب‌وکارهای منطقه، با هدف افزایش ظرفیت‌های فناورانه و تجاری‌سازی ایده‌ها، برگزار شده است. چنین ملاقات‌هایی، علاوه بر تبیین مسیرهای همکاری و تبادل فناوری، نقش مهمی در پیشبرد اهداف علمی و فناوری در منطقه دارند و موجبات تقویت همکاری‌های مؤثر بین مراکز علمی و صنعت را فراهم می‌آورند.