کارگاه عملی آشنایی با آنالیز بافت در مرکز رشد برگزار شد

کارگاه عملی آشنایی با آنالیز بافت در روز چهار‌شنبه ۲۱ آذرماه به مدت ۴ ساعت، در مرکز رشد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز رشد، این کارگاه با تدریس نوراله اسدی و باهدف آشنایی عملی و تئوری دانشجویان کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با روش‌های آنالیز بافت مواد غذایی با دستگاه تکسچر آنالایزر (بافت سنج ) برای سنجش تردی، سفتی، الاستیسیته، قابلیت جویدن و آنالیز پروفایل بافت(TPA) انواع مواد غذایی در آزمایشگاه مرکز رشد برگزار شد.

لازم به ذکر است در خلال برگزاری این کارگاه، دکتر زربخت انصاری طی سخنانی اعلام نمودند مرکز رشد بر آن است ضمن حمایت از طرح‌های تحقیقاتی و فناورانه، پایان‌نامه‌های تخصصی کارشناسی ارشد و دکتری را نیز به سمت تجاری‌سازی در مرکز رشد هدایت نماید تا ضمن ارتقای کیفیت آن در جهت انطباق با نیازهای اساسی کشور در تولید محصولات دانش‌بنیان گام بردارند.