حضور مدیر مرکز رشد در دهمین برنامه چهارشنبه‌های نوآفرینی با موضوع آشنایی با پتانسیل‌های مرکز و فرصت‌های نوآفرینی و سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی

مدیر مرکز رشد در دهمین برنامه چهارشنبه‌های نوآفرینی حضور یافت.

به گزارش روابط‌عمومی مرکز رشد، این برنامه با موضوع آشنایی با پتانسیل‌های مرکز و فرصت‌های نوآفرینی و سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی در تاریخ چهارشنبه ۲۹ بهمن‌ماه ۱۳۹۹ به همت مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران برگزار شد.

در این جلسه مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان، دکتر زربخت انصاری، دکتر مختاری مشاور وزیر جهاد کشاورزی در حوزه استارتاپ کشاورزی و مدیر کارآفرینی مؤسسه آموزش و ترویج کشاورزی، دکتر رمضان‌پور، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران، دکتر قربانی، رئیس اداره کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران، مهندس رضایی، مدیرعامل استارتاپ کشاورزی بینج بار و مهندس حبیبی، تولیدکننده تجهیزات جلبک اسپرولینا از واحدهای مستقر در مرکز رشد حضور داشتند و به تشریح پتانسیل‌های مرکز و فرصت‌های نوآفرینی و سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی پرداختند.

دکتر انصاری نیز در این جلسه به معرفی واحدها و هسته‌های مستقر در مرکز رشد و دستاوردهای آنان پرداخت.