دوره تخصصی «آشنایی با طرح کسب‌وکار، مدل کسب‌وکار و بوم کسب‌وکار» برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان، دوره آموزشی تخصصی با عنوان «آشنایی با طرح کسب‌وکار، مدل کسب‌وکار و بوم کسب‌وکار» در روز سه‌شنبه سوم اردیبهشت در سالن جلسات مرکز رشد برگزار شد.

این دوره کوتاه‌مدت با حضور ۲۰ نفر از مدیران هسته‌ها و واحدهای مستقر، دانشجویان و علاقه‌مندان به این حوزه، با هدف آشنایی آنها با مباحث مهم مرتبط با کسب‌وکار برگزار شد. مدرس این دوره دکتر عادل قربانی، دارای دکترای تجارت الکترونیک و بنیان‌گذار شرکت اندیشگاه کسب‌وکار و هم بنیان‌گذار شرکت بازرگانی sibir les روسیه بود.

شرکت‌کنندگان در این دوره با مفاهیم اساسی از جمله تفاوت بین طرح کسب‌وکار، مدل کسب‌وکار و بوم کسب‌وکار، مراحل طراحی طرح کسب‌وکار، انواع مدل‌های کسب‌وکار، بوم کسب‌وکار موفقیت‌ها و شکست‌ها در پیاده‌سازی مدل‌های کسب‌وکار بومی، معرفی ابزارها و منابع موردنیاز برای طراحی و اجرای مدل‌های کسب‌وکار آشنا شدند.

لازم به ذکر است، این دوره با هدف افزایش دانش و آگاهی شرکت‌کنندگان در زمینه کسب‌وکار برگزار شد.