کارگاه حضوری آموزشی بازاریابی و فروش حرفه‌ای برگزار شد

مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان با همکاری مرکز کارآفرینی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، کارگاه حضوری آموزشی بازاریابی و فروش حرفه‌ای را با حضور بیست و شش نفر شرکت‌کننده ۲۳ مهر‌ماه ۹۸ در سالن جلسات ساختمان اسناد دانشگاه برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز رشد، پیام نوبهار، مدرس این کارگاه در این جلسه با تشریح بازاریابی و فروش برای مدیران هسته‌ها و واحدهای فناور و دانشجویان شرکت‌کننده گفت: دوره بازاریابی و فروش حرفه‌ای با توجه به نیاز شرکت‌ها، مدیران مستقر در مرکز رشد و دانشجویان دانشگاه طراحی‌شده است و با هدف ارائه راهکارهای افزایش فروش برای آن‌ها برگزار شد.

وی افزود: در این کارگاه مطالب مهم و اساسی در خصوص تکنیک‌های تحلیل کمی و کیفی فروش، روش‌های افزایش فروش، مهارت‌های مذاکرات اثربخشی فروشندگی، تکنیک‌های افزایش سطر و ستون فاکتور، راهکارهای افزایش فروش ریالی، هدف‌گذاری، برنامه‌ریزی و تکنیک‌های بهبود وصول ارائه شد.

نوبهار در پایان در خصوص راهکارهای حذف موانع فروش و تکنیک‌های عملیاتی فروش در شرایط بحرانی مواردی را مطرح نمود.

2 دیدگاه

1. شادان 1398-07-24 در 10:10 ق.ظ

عالی بود .تشکرمیکنم بابت برگزاری این کارگاه مفید.

• tti 1398-07-30 در 1:33 ب.ظ

با عرض سلام و ادب،