معاون علمی و فناوری رییس جمهوری از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان بازدید به عمل آورد

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در حاشیه بازدید از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، از نمایشگاه دستاوردهای فناورانه مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان بازدید به عمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی مرکز رشد، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، بعد از ظهر روز شنبه ۲ آذرماه با همراهی حسین زادگان، استاندار مازندران، تیموری، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری،  معتمدزادگان، رئیس پارک علم و فناوری استان مازندران و سایر مسئولان استانی از نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان بازدید به عمل آوردند.

در این بازدید ستاری گفتگوی صمیمانه‌ای با برخی از مدیران فناور مستقر در مرکز رشد داشته و از نزدیک با محصولات دانش‌بنیان آن‌ها آشنا شدند.