فراخوان ثبت‌نام در کارگاه حضوری آموزشی

مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان در نظر دارد کارگاه حضوری آموزشی با موضوع « طراحی مدل کسب و کارهای استارتاپی»را برگزار نماید. لذا از کلیه علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام دعوت به عمل می‌آید.

• مدرس کارگاه: دکتر مجتبی احمدی نوذری
  • مدت کارگاه: ۶ ساعت پذیرایی
  • مهلت ثبت‌نام:  یکشنبه ۱۴ مهر ماه ۱۳۹۸
  • زمان برگزاری: سه شنبه۱۶ مهر، ساعت: ۸  الی ۱۴

ظرفیت کارگاه محدود است.

این دوره برای هسته ها و واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان، سایر مراکز رشد و پارک علم و فناوری مازندران بصورت رایگان برگزار می شود.

• هزینه دوره آزاد صد هزار تومان
  • مقتضی است مبلغ به حساب ۸۳۹۰۲ بانک تجارت شعبه بلوار خزر ساری با کد ۹۶۸۰ بنام درآمدهای مرکز رشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری واریز گردد.
  • نحوه ثبت‌نام: لطفاً فرم ثبت‌نام (ازاینجا) را دریافت و آن را به‌صورت کامل پر نمایید. سپس آن را به آدرس الکترونیکی tti@sanru.ac.ir ارسال نمایید.
  •  مکان برگزاری: ساری- کوی طبرستان، میدان دانشجو، خیابان شهید پرویز فلاح، نبش کوچه دانش، مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان
  • مدرک پایان دوره: مدرک پایان این دوره توسط مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان صادر می گردد.

سرفصل­های دوره:

• کلیات و تعاریف مدل کسب و کار
  • ابزارهای طراحی مدل کسب و کار
  • بوم مدل کسب و کار
  • الگوهای رایج مدل های کسب و کار
  • طراحی بوم مدل کسب و کار

در صورت هرگونه مشکل در مراحل ثبت‌نام با شماره تلفن‌های ۳۳۲۰۳۴۶۳ و ۳۳۲۰۳۴۵۸  تماس حاصل نمایید.

2 دیدگاه

1. م 1398-07-10 در 0:51 ق.ظ

مهلت ثبت نام بعد از تاریخ برگزاری نوشتید.

• tti 1398-07-13 در 8:28 ق.ظ

ممنون از توجه شما