در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان مازندران رخ داد؛ بازدید استاندار مازندران از غرفه دانشگاه

احمد حسین زادگان، استاندار مازندران در دومین روز برپایی بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و پنجمین فن بازار استان مازندران، از غرفه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز رشد، حسین زادگان ضمن بازدید از دستاوردهای پژوهش و فناوری مرکز رشد دانشگاه با گفتگو با مدیران شرکت‌های مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان از نزدیک با مسائل و مشکلات آن‌ها آشنا شده و دستور پیگیری آن را دادند.

در این بازدید که معتمدزادگان رئیس پارک علم و فناوری مازندران، غلامی راد رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و برخی از مسئولین استانی، استاندار را همراهی می‌کردند توضیحات مبسوطی در خصوص عملکرد شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد ارائه شد.

لازم به ذکر است، بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان مازندران از ۱۹ تا ۲۲ آذر از ساعت ۱۰ تا ۱۸، در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی مازندران قائم‌شهر پذیرای حضور دستگاه‌های اجرایی، فعالان حوزه‌های مختلف فناوری، دانشجویان و عموم مردم خواهد بود.