با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و وزیر علوم تحقیقات و فناوری صورت گرفت؛ گشایش بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار کشور

بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار کشور گشایش یافت.

به گزارش روابط عمومی مرکز رشد، هفتمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی “ایران ساخت” و بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار  با حضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و دکتر منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری و اساتید دانشگاهی و فناوران و مدیران شرکت‌های دانش بنیان صبح امروز سه شنبه ۲۶ آذر ماه آغاز به کار کرد.

لازم به ذکر است، مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان و پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان به نمایندگی از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری حضور پر رنگی در این نمایشگاه دارند.

گفتنی است، «بیستمین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش، فناوری و فن بازار» و «هفتمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت» تا ۲۹ آذرماه ۹۸ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران دایر است و بسیاری از دانشگاه‌ها، پژوهشکده‌ها و مراکز علمی و آموزشی به ارائه محصولات نوآورانه و تحقیقات پژوهشی خود متناسب با نیاز‌های جامعه و صنعت می‌پردازند.