با حضور رئیس مرکز پژوهشگاه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات صورت گرفت؛ گشایش بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان مازندران

بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و پنجمین فن بازار استان مازندران، با حضور رئیس مرکز پژوهشگاه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گشایش یافت.

به گزارش روابط عمومی مرکز رشد، بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و پنجمین فن بازار استان مازندران هم‌زمان به یازدهمین نمایشگاه الکامپ استان با حضور یزدانیان رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور، خیریان پور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران، معتمدزادگان رئیس پارک علم و فناوری استان، جهانشاهی رئیس بنیاد نخبگان مازندران و فرمانداران، مدیران ستادی استانداری و دستگاه‌های اجرایی استان در محل نمایشگاه بین‌المللی قائم‌شهر افتتاح شد.

مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان به نمایندگی از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری حضور پررنگی در این نمایشگاه دارد.

بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان مازندران از ۱۹ تا ۲۲ آذر از ساعت ۱۰ تا ۱۸، در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی مازندران قائم‌شهر پذیرای حضور دستگاه‌های اجرایی، فعالان حوزه‌های مختلف فناوری، دانشجویان و عموم مردم خواهد بود.