انتخاب شرکت دانش بنیان مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان به عنوان شرکت فناور برتر استان مازندران

در مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان مازندران شرکت دانش‌بنیان” الکترونیک پیشرفته هرمان” به‌عنوان شرکت فناور برتر استان مازندران شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز رشد، مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان با اعلام این خبر گفت: یکی از شرکت‌های مستقر در مرکز رشد واحد‌های فناوری طبرستان به‌عنوان شرکت فناور برتر استان مازندران انتخاب شد.

وی افزود: برای نخستین بار در ایران، شرکت دانش‌بنیان” الکترونیک پیشرفته هرمان”، با به‌کارگیری نیرو‌های جوان و تحصیل‌کرده توانسته ستاپ تست چندمنظوره کاتالیست‌های هتروژن را در مرکز رشد واحد‌های فناوری طبرستان، وابسته به دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، طراحی و ساخته و روانه بازار فروش کند.

محصولات این شرکت دانش‌بنیان، قابلیت صادرات داشته و ان‌شاءالله به‌زودی شاهد موفقیت‌های بیشتر شرکت در این زمینه خواهیم بود.